Takaisin

Jobiilin varaustiedot pääosin palautettu, vikatilannetta selvitetään edelleen

Jobiilin varaustiedot pääosin palautettu, vikatilannetta selvitetään edelleen

Jobiili on uusi valtakunnallinen sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulujen harjoittelupaikkavarausjärjestelmä. Järjestelmä palvelee alan opiskelijoita, jotka hakevat harjoittelupaikkaa, ja alan työnantajia harjoittelupaikkojen tarjoamisessa. Jobiilia on kehitetty yhdessä ammattikorkeakoulujen, harjoitteluorganisaatioiden ja järjestelmän tuottajan, City Dev Labsin kanssa.

Ensimmäinen varauskierros Jobiilin kautta alkoi maanantaina 6.11.2017 kello 17. Maanantai-illan aikana järjestelmässä varattiin yli 50 000 harjoitteluviikkoa. Seuraavan yön aikana ilmeni vikatilanne, jota City Dev Labs edelleen selvittää ja korjaa. Tällä hetkellä järjestelmä on palautettu tilaan, joka oli tiistaiaamuna 7.11. klo 4.40. Toistaiseksi mitään muutoksia harjoittelupaikkavarauksiin tai -ilmoituksiin ei voi tehdä.

Ymmärrettävästi opiskelijoilta on tullut lukuisia huolestuneita yhteydenottoja ammattikorkeakouluihin. Tampereen ammattikorkeakoulu järjestelmän pääkäyttäjänä on tiiviissä yhteydessä muiden ammattikorkeakoulujen ylläpitäjiin ja järjestelmätoimittajaan, jotta vika saadaan korjattua mahdollisimman pian. Tilanteesta tiedotetaan Jobiilin verkkosivuilla ja ammattikorkeakoulujen tiedotuskanavissa.

Linkki City Dev Labsin verkkosivuille:
https://sites.google.com/w3.fi/jobiilitilannehuone


 

 

Muokattu 08.11.2017