Takaisin

Idean kaupallistaminen NN00DD19-3002

Idean kaupallistaminen

Koodi: NN00DD19-3002

2 op

15.03.2018 - 16.03.2018

30.00 €

TAMK Pääkampus, Tampere

Ilmoittaudu viimeistään kaksi viikkoa ennen opintojakson alkamista.

Ilmoittaudu opintojaksolle

Avoin AMK


Toteutusajankohta

15.03.2018 08:00 - 20:00
15.03.2018 08:00 - 20:00
16.03.2018 08:00 - 20:00
16.03.2018 08:00 - 20:00

Tavoitteet

Idean kaupallistaminen-opintojaksolla perehdytään liiketoiminnan kasvattamiseen ja kehittämiseen. Keskiössä ovat erityisesti markkinointi ja myynti. Idean kaupallistamista lähestytään muun muassa lean-menetelmän, hinnoittelun, pitchauksen sekä yrittäjille sopivien markkinointi- ja myyntitekniikoiden avulla. Valmennus tapahtuu kahden päivän intensiivileirinä maatilamatkailukohteessa ja koko päivän läsnäolo kumpanakin päivänä on välttämätöntä. Osallistujat työskentelevät yksin, pareittain ja pienryhmissä.

Voit ilmoittautua mukaan, jos liikeideasi on paketoitu Business Model Canvasiin tai liiketoimintasuunnitelmaksi TAI sinulla on katsottuna yritys, jolle teet toimeksiantoa kahden päivän ajan. Oma yritysidea ei ole siis välttämätön vaan työkalut sopivat myös toiminnassa olevan yrityksen kehittämiseen.

Kurssi on käytännönläheinen ja sopii yrityksen markkinoinnin ja myynnin suunnittelusta kiinnostuneille ja omaa yritystä suunnitteleville. Myös jo tällä hetkellä yrittäjänä toimivat henkilöt voivat hakea mukaan tekemään lisäboostia omaan markkinointiin ja myyntiin.

Majoituksen ja ruokien omavastuu on 50€, joka maksetaan kurssin alkaessa käteisellä. Maatilamatkailukohteeseen mennään yhteiskyydeillä ja lähtö on TAMKin pääkampukselta.

Osallistuttuaan iden kaupallistamisen opintojaksolle opiskelija

Osaa myydä ja markkinoida liikeideaansa
Osaa pitchata liikeideansa ytimekkäästi
Osaa hyödyntää erilaisia työkaluja liikeidean kaupallistamisessa

Sisältö

Opintojakson sisältö:

Miten yrittäjä voi nykyaikaisesti ja kustannustehokkaasti toteuttaa markkinointia?
Miten pitchata idea vakuuttavasti?
Mitä tarkoittaa liiketoiminnaan kehittäminen lean-menetelmin?
Miten asiakasrajapintaa voidaan hyödyntää osana liiketoiminnan kehittämistä?

Opintojakson lisätiedot

y-kampus.fi

Esitietovaatimukset

Esitietovaatimukset:
Liiketoimintasuunnitelma tai Business Model Canvas omasta liikeideasta TAI itse hankittu toimeksiantajayritys, joka on sitoutunut antamaan tarvittavia tietoja kaupallistamista ja markkinoinnin kehittämistä varten

Opetusmenetelmät

Ryhmä- ja henkilökohtainen valmennus, vertaiskehittäminen, intensiivileiri

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Hyväksytty/ hylätty
Valmentajien antama henkilökohtainen palaute ja vertaispalautteet
Kurssiin sisältyvien tehtävien palautus aikataulun mukaisesti
Osallistuminen lähitapaamisiin on pakollista, lähitapaamisia ei ole mahdollista korvata muulla tavalla

Lähiopetusryhmä

Avoimen AMKin koulutustarjonta koostuu tutkintoon johtavan koulutuksen opintojaksoista. Lähiopetus tapahtuu joko tutkintoa suorittavien opiskelijoiden ryhmissä, joihin on etukäteen varattu paikkoja avoimen AMKin opiskelijoille, tai avoimen AMKin omissa ryhmissä. Tämän koulutuksen lähiopetus järjestetään tutkintoa suorittavien opiskelijoiden ryhmässä.

Näin ilmoittaudut

Ilmoittaudu opintoihin sivun yläosassa olevalla ilmoittautumislomakkeella viimeistään kaksi viikkoa ennen opintojakson alkamista. Ilmoittautumisajan umpeuduttua voit kysyä vapaita paikkoja avoimen AMKin toimistosta osoitteesta avoinamk@tamk.fi.

Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 7 päivää ennen opintojakson aloituspäivää. Kutsukirjeen lähetämme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Siinä saat tarkemmat ohjeet opintojen aloittamisesta.

TAMKin tutkinto-opiskelijat ilmoittautuvat Pakin kautta. Heidät hyväksytään opintojaksolle, jos ryhmässä on tilaa. Heille opinnot ovat maksuttomia.

Maksuehto

Maksuehto laskuille on 21 pv netto laskun päiväyksestä.

Perumisehdot

Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 7 päivää ennen opintojakson aloituspäivää. Opiskelupaikka tulee perua avoimen AMKin toimistoon sähköpostilla (avoinamk(at)tamk.fi). Sen jälkeen veloitamme koko opintomaksun. Muista siis perua opintosi, jos et pääse aloittamaan! Opettajat eivät vastaanota perumisia.

Päivitetty 21.01.2018

Back to the list of courses