Takaisin

Haku TAMKin englanninkieliseen tutkintokoulutukseen alkaa 9. tammikuuta

Haku TAMKin englanninkieliseen tutkintokoulutukseen alkaa 9. tammikuuta

Tampereen ammattikorkeakoulussa alkaa elokuussa 2018 yhteensä yhdeksän englanninkielistä tutkintokoulutusta, hakuaika niihin on tammikuussa. Koulutuksista viisi antaa bachelor-tutkinnon ja neljä master-tutkinnon.

Englanninkielisistä AMK-tutkinnoista (bachelor's degree) paluun tekee muutaman vuoden tauon jälkeen Nursing-tutkinto. Hakijoilta edellytetään suomen kielen taitoa, koska koulutuksen vahva käytännöllisyys vie opiskelijat toimimaan potilaiden kanssa opintojen alusta saakka.

Kokonaan uutena avauksena ja voimakkaan kysynnän vuoksi TAMK suuntaa Software Engineering -koulutuksen pääasiassa kansainvälisille opiskelijoille. Koulutuksen valintakoe järjestetään poikkeuksellisesti vain Dhakassa, Bangladeshissä, vaikka itse haku on auki kaikille halukkaille.

Bachelor-hakukohteet:

Energy and Environmental Engineering, haettavana 34 opiskelupaikkaa
International Business, haettavana 60 opiskelupaikkaa
Media and Arts, haettavana 48 opiskelupaikkaa
Nursing, haettavana 25 opiskelupaikkaa
Software Engineering¸ haettavana 30 opiskelupaikkaa

Ylempiin eli master-koulutuksiin voivat hakea soveltuvan alemman korkeakoulututkinnon Suomessa tai ulkomailla suorittaneet hakijat, joilla on alalta kolmen vuoden työkokemus. Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa.

Uutena master-koulutuksena alkava Risk Management and Circular Economy tähtää uudenlaisen tulevaisuuden rakentamiseen riskienhallinnan, elinkaariarvioinnin ja kiertotalouden keinoin. Tutkintoon on mahdollista hakea insinöörikoulutuksen, metsätalouden koulutuksen tai liiketalouden alemman tutkinnon pohjalta.

Toista kertaa haussa oleva koulutus- ja kasvatusalan johtamiseen keskittyvä Educational Leadership on lähes kokonaan verkossa toteutettava master-ohjelma.

Master-hakukohteet:

Educational Leadership¸ haettavana 20 opiskelupaikkaa
International Business Management, haettavana 25 opiskelupaikkaa
Risk Management and Circular Economy¸ haettavana 25 opiskelupaikkaa
Screenwriting¸ haettavana 10 opiskelupaikkaa

Hakuaika 9.–24. tammikuuta

Tärkeitä lisätietoja koulutuksista, niiden sisällöistä, ennakkotehtävistä ja hakemisesta saat TAMKin verkkosivuilta sekä TAMKin hakijapalveluista, admissions@tamk.fi, puhelin 03 245 2395. 

Muokattu 05.01.2018