Takaisin

Feel Good, Feel Safe -tapahtuma

Seminaari tai infotilaisuus

Feel Good, Feel Safe -tapahtuma Feel Good, Feel Safe -tapahtuma

Päivämäärä: 26.04.2016 - 27.04.2016

Kellonaika: 10.00 - 14.00

Paikka: TAMK, Kuntokatu 3 aula ja Y-kampus

Kenelle: Kaikille kiinnostuneille

, opiskelija Emmi Tanskanen, emmi.tanskanen@cs.tamk.fi


TAMKin hyvinvointiklinikka järjestää yhdessä monialaisen opiskelija- ja henkilöstötiimin sekä Tamkon kanssa Feel Good, Feel Safe -tapahtuman.


Mukana tapahtumaa suunnittelemassa ja toteuttamassa on bioanalyytikko-, fysioterapeutti-, terveydenhoitaja-, ensihoitaja-, sosionomi-, restonomi-  sekä tradenomiopiskelijoita.

Tapahtuman avaa klo 9.00 Y-kampuksen Stagella apulaispormestari Anna-Kaisa Heinämäki. Tapahtumapäivinä Stagella kuullaan tietoiskuja turvallisuus- ja hyvinvointialan asiantuntijoilta. Paikalla myös paljon erilaisia teemaan liittyviä yrityksiä ja järjestöjä, mm. Elixia, Polte, UnipoliSport, IkiFit, Opiskeluterveydenhuolto, Würth, TAMKin ainejärjestöt sekä monia muita!

Tule Pimeään kahvilaan!

Tule kokemaan ainutlaatuinen kahvitteluhetki pilkkopimeässä! Sosiaalialan opiskelijat järjestävät Tampereen seudun Näkövammaiset Ry:n kanssa Pimeän kahvilan keskiviikkona H0-käytävällä, missä kahvitus tapahtuu täysin pimeässä näkövammaisten avustamana. Tule kokemaan täysin uudenlainen elämys ja löytämään itsestäsi uusia ulottuvuuksia!

Tiedätkö miten kehosi voi?

Tule mittauttamaan kehonkoostumuksesi fysioterapiaopiskelijoiden pisteelle tiistaina ja keskiviikkona klo 10 - 14. Tapahtuman tarjoushinta 5€, käteismaksu.

Tarkista tasapanosi!

Tarkista samalla tasapainosi ilmaisella tasapainoradalla. Tapahtuman ajan on käynnissä puristusvoima-skaba, johon pääset osallistumaan eurolla. Pääpalkintona on Ice Power-lahjapakkaus!

Ei tippa tapa!

Bioanalyytikko-opiskelijoiden pisteellä mm. hemoglobiinin pikamittauksia sormenpäästä. Varaathan hieman kolikoita mukaasi!

  • Hemoglobiini 2 €
  • Glukoosi 2€ (suositellaan paastoa 2 h ennen näytteenottoa)
  • Kolesteroli 5 € (suositellaan paastoa 2 h ennen näytteenottoa)
  • Verenpaine 0 €
  • PEF-mittaus 0 €

Kiinnostaisiko lääkärin ura?

Olisiko valmennuskurssista hyötyä? Tule tutustumaan lääkisopiskelijoiden omaan valmennuskurssiin!

Paikalla tapahtumassa myös lääkisopiskelijoita kertomassa opiskeluarjesta, vapaa-ajasta ja Tampereen Lääketieteen Kandidaattiseuran toiminnasta!

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille TAMKin opiskelijoille ja koko henkilökunnalle, joten kaikki rohkeasti paikalle kuulemaan ja oppimaan lisää omasta hyvinvoinnista!
 

Lisätietoja tapahtuman omilta Facebook-sivuilta.
 

Muokattu 16.05.2016