Takaisin

Fashion All Day - Second Hand Event

Muu tapahtuma

Fashion All Day - Second Hand Event Fashion All Day - Second Hand Event

Päivämäärä: 04.03.2017

Kellonaika: 15 - 19

Paikka: TAMK Proakatemia Finlaysoninkuja 21 A, 5. krs

Kenelle: Kaikille kiinnostuneille

Lisätietoja: Hanna Kallio , hanna.kallio@biz.tamk.fi , 045 343 8666


Myy entiset lempivaatteesi vaivattomasti ja riskittömästi – nauti itse shoppailusta tapahtumassa!

Fashion All Day on 4.3. Finlaysonilla, Proakatemian tiloissa järjestettävä laadukkaiden vaatteiden ja asusteiden second hand -tapahtuma sekä naisille että miehille. Kävijöille tapahtuma tarjoaa hyvälaatuisia second hand -tuotteita, mielenkiintoisia muodin näytteilleasettajia ja ainutlaatuisen shoppailumiljöön Finlaysonin alueella Tampereella.

Myyjille vaatteiden myynti on helppoa, sillä sinun ei tarvitse itse seistä pöytäsi takana vaan me hoidamme esillepanon ja myynnin puolestasi. Tuot vaatteesi meille hinnoiteltuna, me myymme tuotteesi tapahtumassa ja tilitämme rahat sinulle.

Tyylikäs: Tapahtumaan tuodut vaatteet tarkastetaan huolella vastaamaan haluamaamme laatutasoa ja myyntiin on tulossa monia hyviä brändejä. Teemme viikottain nostoja Instagram tilillemme uusista merkkitulokkaista ja vaatekokonaisuuksista.

Erilainen: Vaatteet ovat tapahtumassa esillä selkeästi ja siististi, jolloin sinun on helppoa löytää etsimäsi. Henkilökunta on paikalla palvelemassa ja auttamassa sinua, sekä varmistamassa tilojen siisteyden.

Vaivaton: Tapahtumapaikalle on vaivaton pääsy. Bussiyhteydet kulkevat aktiivisesti keskustaan ja Keskustorilta kävelymatkaa tapahtumaan on vain alle kilometri. Omalla autolla kulkeville löytyy parkkihallit Plevnalta, Frenckellin aukiolta, sekä lisäksi lähistöllä on useita kadunvarsiparkkeja.

www.fashionallday.fi

IG: fad_fashionallday

FB: @fadsecondhand

Muokattu 06.03.2017