Takaisin

Elävän mallin piirrustuskurssi

Elävän mallin piirrustuskurssi

24 h

Toteutusaika: 3.5.2017-11.5.2017

350 € + ALV 24%

TAMK Mediapolis, Tampere

Ilmoittaudu viimeistään 26.4.2017

Ilmoittaudu koulutukseen

Täydennyskoulutus


Toteutus

Opetus toteutetaan klo 17-20

tiistaina 2.5.

keskiviikkona 3.5.

torstaina 4.5.

 

tiistaina 9.5.

keskiviikkona 10.5.

torstaina 11.5.

 

Kurssiin sisältyy myös itsenäistä työskentelyä. Osallistujamäärä/kurssi max. 14 henkilöä.

Kohderyhmä

Työskentely on havaintopohjaista. Viiva- ja valööripiirrustuksen lisäksi ohjelmaan sisältyy croquis-piirrustusta. Piirrustusvälineenä ovat ensisijaisesti hiili ja lyijykynä. Opetus painottuu perusasioihin; kuten muotojen, suhteiden ja liikeen hahmottamiseen. Opetus sopeutetaan mahdollisuuksien mukaan kurssille osallistuvien osaamisen ja tarpeet huomioon ottaen. 

Opettaja

Tiiu Baldwin

Taiteen kesäkursseja harrastajille 2017

Tarjoamme taiteen kesäkursseja harrastajille 2017

Kurssit soveltuvat kaikille kuvataiteesta kiinnostuneille sekä harrastajille että kuvataiteen opintoihin pyrkiville, jotka ovat kiinnostuneita oman ilmaisun kehittämisestä. Kurssien opettajat ovat taiteen ammattilaisia: Tiiu Baldwin, Antti Haapio, Fanni Niemi-Junkola ja Sari Tervaniemi. 

Kurssit ovat suomenkielisiä. 

Kursseille kannattaa ottaa omat välineet mukaan; kuten kynät, värit/maalit, sudit ja kamera. TAMK tarjoaa tilat ja editointilaitteiston. Keräämme paikan päällä pienen materiaalimaksun, joka sisältää paperit/pohjat yms. 

Kurssien lähiopetustunnit tapahtuvat iltaisin ja viikonloppuisin, yhteensä 24h/kurssi. Kursseihin sisältyy myös itsenäistä työskentelyä. 

Maksuehto

Maksuehto laskuille on 21 pv netto laskun päiväyksestä.

Perumisehdot

Ilmoittautuminen täydennyskoulutukseen muuttuu sitovaksi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi ilmoitusajan jälkeen, veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Jos peruminen tapahtuu myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitetaan koko koulutuksen hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa kollegalle. Koulutuksissa, joissa on erilliset valintakriteerit paikkaa ei voi luovuttaa toiselle.

Lisätiedot

Lisätietoa sisällöstä:

Fanni Niemi-Junkola

fanni.niemi-junkola@tamk.fi

Ilmoittautumiset:

Katri Viitanen

katri.viitanen@tamk.fi

p. 050 3215 148

Päivitetty 20.10.2017

Back to the list of courses