Takaisin

DALI jatkokurssi

DALI jatkokurssi

13 h

Toteutusaika: Kevät 2018

992 € (sis. ALV 24 %)

TAMK Pääkampus, Tampere

Ilmoittaudu viimeistään Ilmoitetaan myöhemmin

Ilmoittaudu koulutukseen

Täydennyskoulutus


Toteutusajankohta

Seuraava DALIn jatkokurssi toteutetaan keväällä 2018. Tarkempi ajankohta tullaan päivittämään marraskuun 2017 aikana. 

Tavoite

DALI-valaistuksenohjausjärjestelmän jatkokurssilla perehdytään laajempien DALI-järjestelmien rakenteeseen, toimintaan ja ohjelmointiin. Varsinaista DALI-järjestelmän teoriaa ei jatkokurssilla käsitellä. Kurssilla käytetään Helvarin Designer-ohjelmistoa ja DALI-reitittimiä sekä ohjainlaitteita. Oppimisympäristöinä on ohjauslaitekokonaisuudet sekä DALI-valaisimet ja kuormalaitteet, jotka mahdollistavat ohjelmoinnin harjoittelun todellisilla laitteilla ja ohjelmistoilla.

Harjoitusympäristöt muodostuvat DALI-salkusta ja siihen liitettävistä lisäosista, joita jatkokurssilla ovat DALI-reititin, DALI-liitäntälaitteella varustetut loistevalaisimet ja muut kuormalaitteet. Ohjainlaitteina oppimisympäristössä käytetään Helvarin laitteita, kuormalaitteina Helvarin ja Tridonicin laitteita.

Sisältö

Sisältö ja laitekuvaus (PDF)

Kouluttaja

Lehtori Kari Kallioharju

TAMK täydennyskoulutus palvelee

KOLMEN PÄIVÄN KOULUTUSVÄHENNYS

Yrittäjä voi saada työntekijänsä kouluttamisesta ylimääräisen laskennallisen verovähennyksen tavallisten palkka ja koulutuskustannusmenojen vähennyksen lisäksi (Laki Verohallinnosta (503/2010) 2 § 2 momentti).

Hinta

992 € (sis. alv 24 %) yrityksen ensimmäiseltä henkilöltä ja 744 € (sis. alv 24 %) seuraavilta saman yrityksen henkilöiltä.

Hinta sisältää koulutuksen, sähköisen materiaalin sekä Helvar Designer –ohjelmiston ja Helvar Integration Partner –statuksen.

Mukaan ryhmään otetaan 20 henkilöä, osallistujamäärän on oltava vähintään 10, että kurssi järjestetään.

Ilmoittautuminen

Katri Viitanen
p. 050 321 5148
etunimi.sukunimi@tamk.fi

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen voi kysellä vapaita paikkoja.

Maksuehto

Maksuehto laskuille on 21 pv netto laskun päiväyksestä.

Perumisehdot

Ilmoittautuminen täydennyskoulutukseen muuttuu sitovaksi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi ilmoitusajan jälkeen, veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Jos peruminen tapahtuu myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitetaan koko koulutuksen hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa kollegalle. Koulutuksissa, joissa on erilliset valintakriteerit paikkaa ei voi luovuttaa toiselle.

Lisätiedot

Kari Kallioharju
p. 040 801 6509
etunimi.sukunimi@tamk.fi

Päivitetty 06.11.2017

Back to the list of courses