Takaisin

City Drivers -projekti hakee luovan alan osaajia Tampereella toteutettavaan koulutukseen

City Drivers -projekti hakee luovan alan osaajia Tampereella toteutettavaan koulutukseen

City Drivers on Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama projekti, jonka tavoitteena on parantaa luovan alan osaajien valmiuksia tarjota palvelumuotoiluun ja yhteiskehittämiseen perustuvia palveluja.

Projekti järjestää maksutonta palvelumuotoilukoulutusta, seminaareja sekä palvelumuotoilun menetelmiä soveltavia työpajoja pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Kaakkois-Suomessa syyskuun 2017 ja huhtikuun 2019 välisenä aikana.

Projekti pyrkii edistämään luovan alan osaajien keskinäistä, sekä muiden alojen kanssa tapahtuvaa verkottumista ja yhteistyötä. Osana hankkeen toimintaa syntyy myös dokumentoituja tositarinoita siitä, miten luovan alan toimijat voivat auttaa muita toimialoja liiketoimintansa kehittämisessä.

City Drivers projektia koordinoi Laurean ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina toimivat TAMK, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (XAMK) ja Teollisuustaiteen Liitto Ornamo.

TAMKin projektipäällikkönä City Drivers projektissa toimii liiketalouden opettaja Mika Jokinen. Media-alan asiantuntijoina/kouluttajina toimivat Tomi Leino, Kirsi Karimäki ja Sohvi Sirkesalo. TAMKin projektikoordinaattorina toimii Ella Kallio.

Haemme nyt osallistujia Tampereella helmikuu 2018 - toukokuu 2018 välisenä aikana pidettävään koulutukseen. Voit hakea maksuttomaan koulutukseen, mikäli sinulla on luovan alan tutkinto tai yli kolme vuotta luovan alan työkokemusta. Haku sulkeutuu 7.1.2018.

Lisätietoja koulutuksesta ja City Drivers projektista löydät tästä osoitteesta.

Mika Jokinen, liiketalouden opettaja, 040 647 2835, mika.jokinen@tamk.fi

Muokattu 28.11.2017