Takaisin

Best Seller Competition NN00CZ14-3004

Best Seller Competition

Koodi: NN00CZ14-3004

2 op

12.02.2019 - 11.04.2019

30.00 €

Ilmoittaudu viimeistään kaksi viikkoa ennen opintojakson alkamista.

Ilmoittaudu opintojaksolle

Avoin AMK


Tavoitteet

Jos haluat kehittää myyntitaitojasi pidemmälle kuin korkeakouluopiskelija keskimäärin, niin tältä valmennukselta sinun on mahdollista päästä mukaan valtakunnalliseen Best Seller Competitioniin, joka järjestetään keväisin joko Turussa tai Helsingissä. Valitsemme 2-4 motivoitunutta myyntilupausta edustamaan Y-kampusta ja TAMKia kilpailuun, jossa testataan myyntitaitoja käytännössä. Tälle eliitille tarjotaan henkilökohtaista sparrausta, jonka aikana tutustutaan kilpailun aiempien vuosien floppeihin ja menestystarinoihin.

Lisätietoja Best Seller Competitionista: http://www.bestsellercompetition.fi/

Kilpailu on erinomainen näytön paikka, sillä se toteutetaan vahvassa yritysyhteistyössä useiden kansallisten ja kansainvälisten yritysten kanssa. Useat kilpailuun osallistujat ovat edellisinä vuosina työllistyneet kilpailun yhteistyöyrityksiin.

Opintojakson lisätiedot

www.y-kampus.fi

Opetusmenetelmät

Haluatko kehittää B2B myyntitaitojasi pidemmälle kuin korkeakouluopiskelija keskimäärin? Jos vastasit kyllä, niin tältä valmennukselta se onnistuu. Harjoittelemme B2B myyntiä aidon asiakascasen avulla ja sinun on myös mahdollista päästä mukaan valtakunnalliseen Best Seller Competitioniin, joka järjestetään 11.4.2019 Turussa (2op).
Kurssilla harjoitellaan B2B myyntiä teorian ja simulaatioharjoituksien avulla. Valitsemme opintojaksolle osallistuvista neljä motivoitunutta myyntilupausta edustamaan Y-kampusta ja TAMKia kilpailuun, jossa testataan myyntitaitoja käytännössä. Näille neljälle tarjotaan tarvittaessa vielä henkilökohtaista sparrausta. Y-Kampus kustantaa kilpailijoiden matkat ja majoituksen Turkuun 11.4.
Lisätietoja Best Seller Competitionista: http://www.bestsellercompetition.fi/
Kurssi ja kilpailu on erinomainen näytön paikka, sillä se toteutetaan vahvassa yritysyhteistyössä useiden kansallisten ja kansainvälisten yritysten kanssa. Useat kilpailuun osallistujat ovat edellisinä vuosina työllistyneet kilpailun yhteistyöyrityksiin.
Aikaisemmat opintovaatimukset tai työkokemus: Tervetuloa mukaan, jos haluat kehittyä tulevaisuuden B2B myynnin ammattilaiseksi tai jos työskentelet jo myynnin tehtävissä.

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Arvioidaan hyväksytty/hylätty, ei tenttiä

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Lähikerrat 6kpl (3h per kerta) Itsenäinen opiskelu ja harjoittelu n.30h

Muuta

Lisätietoja:
mika.jokinen@tuni.fi
https://www.y-kampus.fi/

Koulutus ja koulutusala

Liiketalouden koulutus
Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala

Lähiopetusryhmä

Avoimen AMKin koulutustarjonta koostuu tutkintoon johtavan koulutuksen opintojaksoista. Lähiopetus tapahtuu joko tutkintoa suorittavien opiskelijoiden ryhmissä, joihin on etukäteen varattu paikkoja avoimen AMKin opiskelijoille, tai avoimen AMKin omissa ryhmissä. Tämän koulutuksen lähiopetus järjestetään tutkintoa suorittavien opiskelijoiden ryhmässä.

Näin ilmoittaudut

Ilmoittaudu opintoihin sivun yläosassa olevalla ilmoittautumislomakkeella viimeistään kaksi viikkoa ennen opintojakson alkamista. Ilmoittautumisajan umpeuduttua voit kysyä vapaita paikkoja avoimen AMKin toimistosta osoitteesta avoinamk@tamk.fi.

Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 7 päivää ennen opintojakson aloituspäivää. Kutsukirjeen lähetämme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Siinä saat tarkemmat ohjeet opintojen aloittamisesta.

TAMKin tutkinto-opiskelijat ilmoittautuvat Pakin kautta. Heidät hyväksytään opintojaksolle, jos ryhmässä on tilaa. Heille opinnot ovat maksuttomia.

Maksuehto

Maksuehto laskuille on 21 pv netto laskun päiväyksestä.

Perumisehdot

Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 7 päivää ennen opintojakson aloituspäivää. Opiskelupaikka tulee perua avoimen AMKin toimistoon sähköpostilla (avoinamk(at)tamk.fi). Sen jälkeen veloitamme koko opintomaksun. Muista siis perua opintosi, jos et pääse aloittamaan! Opettajat eivät vastaanota perumisia.

Päivitetty 21.01.2019

Back to the list of courses