Takaisin

Basic Body Awareness -terapiakoulutus BBAT II

Basic Body Awareness -terapiakoulutus BBAT II

BBATII

8 op

Toteutusaika: 03.06.2018-08.06.2018

670 € (sis. ALV 24 %)

TAMK Pääkampus, Tampere

Ilmoittaudu viimeistään 11.5.2018

Ilmoittaudu koulutukseen

Täydennyskoulutus


Toteutusajankohta

3.6.2018-8.6.2018

Kurssi alkaa sunnuntaina klo 16.00 ja päättyy perjantaina klo 13.30. Päivät alkavat klo 8.00 ja päättyvät viimeistään klo 19. Taukoja on ruokailujen yhteydessä.


Koulutuspaikkana on TAMK, Kuntokatu 3, Tampere.
Kurssin tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille.

Kohderyhmä

Fysioterapeutit, jotka ovat suorittaneet BBAT I kurssin välitehtävineen.

Koulutuksen kuvaus

BBAT on näyttöön perustuva fysioterapian menetelmä, jonka avulla pyritään saamaan ihmisen terveyttä edistävät voimavarat käyttöön. BBAT -menetelmää voidaan käyttää esim. kuntoutuksessa, stressinhallinnassa ja työterveyshuollossa ennaltaehkäisevinä harjoituksina. Sitä voidaan hyödyntää myös fysioterapeutin omassa arjessa. Se soveltuu sekä yksilötyöhön että ryhmien kanssa työskentelyyn.

Koulutus pohjautuu Bergenin Basic Body Awareness terapeuttikoulutukseen ja noudattaa hyväksi havaittua kansainvälistä koulutusrakennetta.

Tavoite

BBAT II – kurssin tavoitteena on, että osallistujat omakohtaisen kokemuksen kautta syventävät osaamistaan BBAT -menetelmän lähtökohtiin, sovellusmahdollisuuksiin, käytäntöön ja teoriaan.

BBAT II sisältää 40 h intensiivijakson, kurssin jälkeisen omaharjoittelun, harjoittelun yksilöhoidoista, kirjallisuuteen tutustumisen ja näiden pohjalta tehtävän raportin.

BBAT II kurssilla osallistujat oppivat haastattelemaan, ohjaamaan, ja havainnoimaan BBAT- menetelmää käyttäen. Kurssilaiset reflektoivat kokemuksiaan sekä kirjoittamalla että keskustelemalla. Kurssilla myös valmistaudutaan tekemään välitehtävät yksilöhoidoista, omasta harjoittelusta, BBAT kirjallisuudesta sekä raportoinnista.

BBAT II-kurssi on toinen osa isompaa koulutuskokonaisuutta, joka johtaa BBAT -terapeuttitutkintoon. Kurssille osallistuminen edellyttää BBAT I kurssin suoritusta välitehtävineen. Basic Awareness terapeutti -koulutuskokonaisuuden (BBAT I-IV) voi suorittaa noin neljässä vuodessa.

 

Kouluttaja

Kirsti Niskala, Suomen ensimmäinen kansainvälisen koulutuksen saanut BBAT opettaja, BBAT terapeutti, työfysioterapeutti, NLP Trainer

Esite

Esite (pdf)

Maksuehto

Maksuehto laskuille on 21 pv netto laskun päiväyksestä.

Perumisehdot

Ilmoittautuminen täydennyskoulutukseen muuttuu sitovaksi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Jos peruminen tapahtuu myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitetaan koko koulutuksen hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa kollegalle. Koulutuksissa, joissa on erilliset valintakriteerit paikkaa ei voi luovuttaa toiselle.

Lisätiedot

Kurssin sisällölliset asiat:
Kirsti Niskala
kirsti.niskala(at)luukku.com
puh. 050 566 6598

Muut asiat:
Sirpa Nurminen, suunnittelija
sirpa.nurminen(at)tamk.fi
puh. 040 829 0360

 

Päivitetty 08.02.2018

Back to the list of courses