Takaisin

Avoimet työpaikat - erikoissuunnittelija, Tietohallinto

Erikoissuunnittelija, Tietohallinto

TAMK tietohallinto hakee
Erikoissuunnittelijaa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan

Pääset osallistumaan sekä TAMKin että Tampere3:n tietohallinnon työhön. Tampere3-prosessissa Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat suomalaisessa korkeakoulukentässä uuden, innostavan ja globaalisti vetovoimaisen tutkimus- ja oppimisympäristön.

Erikoissuunnittelijan tehtäväsi muotoutuvat osaamisesi perusteella TAMKin Linux-pohjaisten IT-järjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä sekä tulevan Tampere3-korkeakouluyhteisön identiteetin- ja käyttövaltuushallintajärjestelmän (IAM) kehittämisestä ja ylläpidosta, mitä tehdään tiiviissä yhteistyössä Tampereen yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston työparien kanssa.

Tehtävä edellyttää kokemusta Linux-järjestelmien ylläpidosta ja ohjelmistokehitystehtävistä (mm. Java). Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteisuutta, yhteistyökyvykkyyttä, halua oppia uutta sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Arvostamme ITIL- ja IAM-prosessien tuntemusta, aiempaa kokemusta soveltuvista kehitys- ja ylläpitotehtävistä sekä NetIQ Identity Manager -tuotteesta.

Lisätietoja  ICT-päällikkö Mikko Uusitalo p. 050 412 2470 tai mikko.uusitalo@tamk.fi

Työsuhteen ehdot määräytyvät Avaintyönantajat AVAINTA ry:n  työehtosopimuksen  (AVAINTES) mukaisesti.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Sähköinen hakulomake 

Hakuaika päättyy  18.2.2018