Takaisin

2 Lehtoria, ammattipedagoginen TKI

2 Lehtoria, ammattipedagoginen TKI

Ammattipedagoginen TKI
Lehtori

Haemme lehtoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.1.2019–31.12.2020. Työhön kuuluu ammatillisesti suuntautuneen koulutuksen pedagogisten kehittämishankkeiden valmistelua ja toteuttamista, opetushenkilöstön täydennyskoulutusta, ammatillisissa opettajankoulutuksissa opettamista ja ohjaamista sekä kansainvälisiä tehtäviä.

Tehtävässä vaaditaan ammatillisen opettajankouluttajan kelpoisuus (asetus ammattikorkeakouluista 1129/2014, §18), suoritetut vähintään 60 op tai 35 opintoviikon laajuiset opettajan pedagogiset opinnot ja syventävät opinnot kasvatus- tai lähitieteissä.
Hakijalle on eduksi kokemus laajojen hankkeiden vetämisestä, valtakunnallisista kehittämistehtävistä sekä verkostomaisesta työskentelystä. Lisäksi arvostamme kokemusta tutkivasta työotteesta.

Sähköinen hakemus osoitteessa
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?664e02a1


Ammattipedagoginen TKI
Lehtori

Haemme lehtoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.1.2019–31.12.2020. Työhön kuuluu ammatillisen toisen asteen koulutuksen toimintaympäristöön liittyvien pedagogisten kehittämishankkeiden valmistelua ja toteuttamista, opetushenkilöstön täydennyskoulutusta, ammatillisissa opettajankoulutuksissa opettamista ja ohjaamista erityisen tuen järjestämisen teemoissa sekä kansainvälisiä tehtäviä.

Tehtävässä vaaditaan ammatillisen opettajankouluttajan kelpoisuus (asetus ammattikorkeakouluista 1129/2014, §18), suoritetut vähintään 60 op tai 35 opintoviikon laajuiset opettajan pedagogiset opinnot ja erityisopettajan opinnot. Lisäksi vaaditaan syventävät opinnot kasvatustieteestä tai erityispedagogiikasta.
Hakijalta edellytetään vankkaa ja tuoretta kokemusta ammatillisen toisen asteen vaativista kehittämistehtävistä ja erityisen tuen järjestämisestä. 

Sähköinen hakemus osoitteessa
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?34d2fec1


Työsuhteen ehdot määräytyvät Avaintyönantajat AVAINTA ry:n opetusalan työehtosopimuksen (AVAINOTES) mukaisesti. Tehtävissä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa johtaja Hanna Ilola, p. 0400 263675 tai hanna.ilola@tamk.fi

Hakuaika päättyy 19.12.2018.