Takaisin

Sata kirjaa itsenäisyyden vuosilta - Kumpujen yöstä Ameriikan raitille

Sata kirjaa itsenäisyyden vuosilta - Kumpujen yöstä Ameriikan raitille

Suomen satavuotisen itsenäisyyden kunniaksi toteutettu Kirjojen Suomi -verkkokirjastohanke on ainutlaatuinen lisäys kaikkien kaunokirjallisuuden ystävien kirjatarjontaan. Kirjojen Suomi -kokoelmaan ovat Yleisradion kirjallisuustoimittajat valinneet 101 laadukasta kirjaa – yhden teoksen kultakin Suomen itsenäisyyden vuodelta. Hankkeeseen liittyy televisio-ohjelmia, radio-ohjelmia, suuri verkkosivusto, some-toimintaa ja tapahtumia. Somessa hankkeen tunnuksena on #kirjojensuomi
 
Kirjat ovat luettavissa ilmaiseksi vuoden 2017 ajan Ellibs -e-kirjapalvelussa. TAMKin kirjaston ostamien Ellibs-kirjojen kokoelmasta ei näitä juhlavuoden kirjoja löydy, vaan Kirjojen Suomi on toteutettu omana erillisenä Ellibs-kokoelmanaan osoitteessa https://www.ellibslibrary.com/kirjojensuomi. Kirjakokoelma löytyy nyt myös TAMK Finnan etusivulla pyörivästä kirjakarusellista sekä myös TAMK Finnasta.  
 
Kirjoja pääsee lukemaan kirjautumalla palveluun Yle Tunnuksella (tunnuksen voit luoda ilmaiseksi palvelussa) tai esim. PIKI kirjaston kirjastokortilla. Kirjan tiedostomuodosta riippuen vaihtoehtona on lukea kirjaa joko selaimessa tai ladata se omalle laitteelle. Kullakin kirjalla on yhden kuukauden mittainen lukuoikeus, joka päättyy automaattisesti. Teoksia ei voi tallentaa, kopioida tai tulostaa.
 
Kirjojen Suomi -kokoelma on ainutlaatuinen. Se sisältää myös loppuunmyytyjä painoksia sekä kirjoja, jotka on nyt julkaistu ensimmäistä kertaa e-kirjoina. 
 

17.01.2017