Takaisin

Koekäytössä 3 mielenkiintoista aineistoa!

Koekäytössä 3 mielenkiintoista aineistoa!

TAMKilaisilla on syksyn aikana mahdollisuus kokeilla kolmea mielenkiintoista tietokantaa. 

  • Business Source Ultimate (EBSCO) (23.10.-3.12.2017)  
  • ProQuest Central (23.10.-22.12.2017) 
  • Academic Video Online = AVON (Alexander Street) (23.10.-31.12.2017) 

Kaikkien aineistojen koekäyttö on mahdollista TAMKin verkossa. Etäkäytössä kirjaudu TAMK Finnaan ja hae palvelua TAMK Finnassa palvelun nimellä.  

Anna palautetta koekäytöistä: kirjasto@tamk.fi

 

Business Source Ultimate (EBSCO) 

Business Source Ultimate sisältää johtamisen, markkinoinnin, mainonnan, kaupan, laskentatoimen ja rahoituksen alalta 3500 lehteä kokotekstinä, joista vertaisarvioituja lehtiä 2100.  Kokotekstiartikkelien lisäksi tietokanta sisältää maa- ja yritysraportteja, esimerkkitapauksia ja yritysten avainhenkilöiden haastatteluja. Business Source Ultimate on ennestään TAMKilla olevaa Business Source Premieriä laajempi tietokanta.  

 

ProQuest Central

Monitieteinen Proquest Central sisältää useita Proquestin tietokantoja liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan, kasvatuksen, luonnontieteiden ja tekniikan aloilta. Lisäksi mukana on aineistoja taiteiden, historian, uskonnon, filosofian sekä kirjallisuuden ja kielitieteiden aloilta. Tällä hetkellä Proquest Centralissa on lähes 40 tietokantaa ja kokotekstiartikkelit yli 8000 lehtinimekkeestä.  

 

Academic Video Online (AVON)

Academic Video Online (AVON) sisältää kansainvälisiä videoita, mm. dokumentteja, haastatteluja, ohjevideoita, uutiskatsauksia ja mainoksia. TAMKilaisten käytössä on videoita liiketalouden, median ja hoitotyön aloilta.  

Huom. Jos videot eivät toimi selaimessasi, kokeile toisella selaimella (Mozilla, IE, Chrome). 

 

03.01.2018