© Joãs Silas

Syksyllä 2017 TAMK noudattaa valtakunnallista suositusta ja lähettää valintakoekutsun vain tiettyjen koulutusten valintakokeisiin. Osaan koulutuksien valintakokeista osallistuvat kaikki hakukelpoiset hakijat ilman erillistä kutsua. Tällä sivulla kerrotaan, minkä koulutusten hakijat saavat valintakoekutsun ja minkä koulutusten eivät. Lisäksi sivulle on koottu ohjeet niiden koulutusten hakijoille, joille kutsua ei lähetetä.

Valintakoekutsut lähetetään hakijoille sähköpostitse seuraavissa hakukohteissa viimeistään noin viikkoa ennen valintakoepäivää:

Jos olet hakenut vain yllä mainittuihin koulutuksiin seuraa sähköpostiasi ja muista tarkistaa myös roskaopostikansiosi. Yleiset hakuohjeet löytyvät täältä: Syksyn yhteishaku 2017.

Koulutukset, joihin ei lähetetä kutsua

Osaan valintakokeista sinun tulee osallistua omatoimisesti. Sinun tulee osallistua valintakokeeseen siinä ammattikorkeakoulussa, jonka hakukohde on sinulla saman valintakoeryhmän ylimpänä hakutoiveena ja hakukohde tekee valintakoeyhteistyötä.

Valintakoekutsuja ei lähetetä tekniikan alan koulutusten päivätoteutusten hakijoille. Katso valintakoeyhteistyölista täältä (vieritä sivua alaspäin). Alta löydät tekniikan alan päivätoteutusten tarkemmat ohjeet valintakokeeseen tulemisesta. Tutustu niihin huolellisesti.

Tekniikan alan tarkemmat ohjeet

Valintakokeen aika ja paikka
Valintakoe on perjantaina 3.11.2017 kello 10.00 - 12.30 Tampereen ammattikorkeakoululla osoitteessa Kuntokatu 3 / Teiskontie 33, Tampere. Sisäänkäynti on Teiskontien puoleisista ovista. Löydät kartan ja tietoja kulkuyhteyksistä TAMKin nettisivuilta. Kokeesta voi poistua aikaisintaan kello 11.00.

Ilmoittautuminen valintakokeeseen
Sinun tulee ilmoittautua valintakokeeseen Teiskontien puoleisessa aulassa kello 8.45 - 9.45. Välttääksesi ruuhkan, saavuthan hyvissä ajoin paikalle.

Ilmoittautumisen yhteydessä selviävät koetilan sijainti ja tarkemmat ohjeet.

Ota mukaan

  • lyijykynä, kumi ja viivoitin
  • valokuvallinen todistus henkilöllisyyden todentamiseksi
  • kello, jos haluat seurata ajan kulumista (puhelin ei saa olla käytössä kokeen aikana)
  • Huom! Laskinta ei valintakokeessa saa käyttää.
Pysäköinti ja julkinen liikenne

Huomaathan, että valintakoepäivänä ei voi pysäköidä TAMKin kiinteistön alueella. TAMKin lähiympäristössä on hyvin niukasti maksullisia pysäköintipaikkoja sairaalan alueen rakennustöiden vuoksi. Suosittelemme käyttämään busseja, jotka kulkevat Teiskontietä. Löydät Tampereen joukkoliikenteen aikataulut ja Repa reittioppaan osoitteesta http://aikataulut.tampere.fi/.
Mikäli saavut omalla autolla, Hakametsän jäähallin parkkipaikalle voit päiväaikaan pysäköidä maksutta. Parkkialueelta on n. 10 minuutin kävelymatka TAMKille.

Ruokailu
Opiskelijaravintola on avoinna valintakoepäivänä.

Lisätietoa valintakokeen sisällöstä

Lisätietoja hakuohjeista ja valintakokeista löydät TAMKin nettisivuilta ja Opintopolku.fi -sivustolta hakukohteen hakuohjeista Valintaperusteet ja pääsykokeet -välilehdeltä. Huomaathan, että tekniikan ja liikenteen alan valtakunnalliseen valintakokeeseen on ennakkoaineisto, joka on julki 20.10. - 3.11. osoitteessa teliennakko.metropolia.fi.

Yhteystiedot

  • Opintosihteerit: Anne Kulmala, puh.0400 991 236, Reetta Palander, puh. 040 8016 254 ja Mervi Tikkanen, puh. 050 311 9735
  • Opinto-ohjaajat: Merja Hanhimäki, puh. 040 836 3178, Petri Murtomaa, puh. 050 570 2289 ja Anja Salo, puh. 040 801 6440

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tamk.fi