TAMKissa on vuosittain noin 300 vaihto-opiskelijaa sekä 400 tutkinto-opiskelijaa ympäri maailman. Edustettuina ovat lähes kaikki Euroopan maat. Lisäksi opiskelijoita saapuu paljon muun muassa Aasiasta, Keski- ja Etelä-Amerikasta sekä jonkin verran Afrikasta. Ulkomaalaiset opiskelijat opiskelevat TAMKin englanninkielisissä koulutuksissa.

Kansainväliset opiskelijamme ovat yritysten ja yhteisöjen käytettävissä erilaisiin projekteihin, harjoitteluun ja osa-aikatyöhön. Heidän on myös mahdollista tehdä opinnäytetyönsä yritysten tarpeiden mukaisesti. Nämä kansainväliset osaajat voivat auttaa yritystäsi monin tavoin, esimerkiksi avaamalla yrityksellesi omaa toimintaympäristöään ja maansa yrityskulttuuria sekä tekemällä markkina-aluetutkimuksia ja tuomalla omia kontaktejaan työyhteisösi toimintaan.

 

Tarjoa työ-, harjoittelu- tai opinnäytepaikkaa

Y-makers.fi

Ota yhteyttä

Toimistomme on auki ma-to klo 10.00 - 14.00, jolloin tavoitat meidät myös puhelimitse parhaiten. Muina aikoina vastaamme soittoihin mahdollisuuksien mukaan. Voit myös jättää soittopyynnön tai laittaa meille sähköpostia.

TAMKrekry
+358 40 536 9394
tamkrekry@tamk.fi