Voit itse tehdä varauksen aineistoon TAMK Finna -hakuliittymän kautta. Varauksia voi tehdä myös asiakaspalvelussa, puhelimitse, sähköpostissa tai chatissa.

Huom! Hyllyssä olevaa aineistoa ei voi varata.  Mikäli haluat varata aineistoa toisesta TAMKin kirjaston toimipisteistä omaan lähikirjastoosi, ota yhteyttä henkilökuntaan. Kirjojen kuljetus Pääkampuksen, Mediapoliksen ja Musiikkiakatemian välillä on ilmaista ja kuljetuksia on kaksi kertaa viikossa.

Jos varattua aineistoa ei tarvitakaan, varauksen voi poistaa tietokannasta itse, jos aineisto ei ole vielä saapunut kirjastoon noudettavaksi (noutoilmoitusta ei ole tullut). Sen jälkeen poistoa pitää pyytää kirjaston henkilökunnalta. Jos poistat varauksen itse noutoilmoituksen saapumisen jälkeen, etkä ilmoita siitä kirjastoon, peritään 1 € noutamattoman varauksen maksuna. 

Saapuneesta varauksesta ilmoitetaan sähköpostilla. Ilmoituksessa mainitaan päivä, johon mennessä varaus täytyy noutaa. Varauksen noutoaika on yksi viikko. Poikkeusaikoina (lomat, pyhät, poikkeavat aukiolot tms.) noutoaika voi olla pidempi.

Pääkampuksen toimipisteessä voit noutaa varaukset itsepalveluna avohyllystä.

Asiakkailla, jotka eivät halua varauksiaan julkisesti nähtäväksi on mahdollisuus toimia toisin.