Voit uusia lainojasi monella eri tavalla: TAMK Finna -hakuliittymän kautta, kirjaston asiakaspalvelussa, soittamalla kirjastoon, sähköpostilla tai vaikkapa chatilla.

Muistathan palauttaa tai uusia lainasi viimeistään eräpäivänä. Uusiminen ei ole mahdollista, jos aineistoon on varauksia tai jos asiakas on lainakiellossa tai jos lainat on uusittu jo maksimimäärän. Neljän viikon laina-ajalla olevaa aineistoa voi uusia 50 kertaa, kurssikirjoja 10 kertaa. Lyhytlainoja ja käsikirjastolainoja ei voi uusia.

Omiin asiakas- ja lainatietoihisi voit kirjautua kirjaston etusivulta tai suoraan TAMK Finnassa
Kirjautumiseen on kaksi vaihtoehtoista tapaa:

  1. TAMKilaiset: TAMKin verkkotunnuksesi
  2. Ei-tamkilaiset: Kirjastokortin numero ja PIN-tunnus/sukunimesi

Mikäli kirjautumisessa on ongelmia, kannattaa yrittää hetken kuluttua uudelleen tai ottaa yhteyttä kirjastoon.

TAMKin verkkotunnuksella kirjautuminen

TAMKin verkkotunnuksia käyttäessään asiakas kirjautuu kirjastojärjestelmään usean korkeakoulun yhteisen Haka-palvelun kautta. Haka-palvelu pohjautuu Shibboleth-tekniikkaan. Palvelua ylläpidetään Espoossa Tieteen tietotekniikan keskuksessa (CSC). Henkilötietoja siirretään monen eri järjestelmän ja organisaation välillä. Kirjautumisen yhteydessä käyttäjältä kysytään aina lupa tietojen siirtoon.

Verkkotunnuspohjaisessa kirjautumisessa on voimassa kertakirjautumisen tekniikka. Jos olet jo kirjautuneena esim. intraan, sinun ei tarvitse enää syöttää TAMKin verkkotunnuksia siirtyessäsi omiin asiakastietoihisi. Muutoin verkkotunnukset syötetään TAMKin intranetin kirjautumisikkunaan.

HUOM!  Kirjaudu aina ulos koneelta kun olet avannut sen omilla tunnuksillasi.