Takaisin

TAMKin kirjasto tarjoaa nyt NAXOS-musiikkipalveluja!

TAMKin kirjasto tarjoaa nyt NAXOS-musiikkipalveluja!

Naxos Music Library – Kattava klassisen musiikin kuuntelupalvelu ja tietopankki. Laaja valikoima tallenteita ja myös mm. säveltäjien biografioita, musiikkisanastoja, oopperoiden librettoja ja musiikin varhaiskasvatukseen soveltuvia materiaaleja. 3 yhtäaikaista käyttäjää. Muista kirjautua ulos, kun lopetat kuuntelun.

Naxos Video Library – Laaja online-videokirjasto tarjoaa pääasiassa klassisen musiikin esityksiä, oopperaa, balettia, live-konsertteja, konserttioppaita ja musiikkidokumentteja. 1 käyttäjä kerrallaan. Muista kirjautua ulos, kun lopetat katselun.

Naxos Works Database – Palvelusta löytyvät tärkeimmät tiedot klassisista musiikkiteoksista, esimerkiksi soitinnuksia, teosten kestoja, sävellysvuosia ja säveltäjien elämäkertoja. 2 yhtäaikaista käyttäjää. Muista kirjautua ulos, kun lopetat palvelun käytön.

Kaikista Naxos-palveluista täytyy aina muistaa kirjautua ulos, jotta seuraava käyttäjä pääsee palveluun.

Voit hakea Naxos-palveluja TAMK Finnassa kirjoittamalla hakukenttään naxos. Suorat linkin palveluihin löytyvät kohdasta Aineistoryhmiä -> E-aineistoja aloittain -> Musiikin tiedonhaun opas.

Teksti: Laura Järvinen / TAMK Musiikkiakatemian kirjasto

20.04.2016