Takaisin

Lunta tuiskuttaa - neulo lahjaksi sukat! Warm Welcome to TAMK!

Lunta tuiskuttaa - neulo lahjaksi sukat! Warm Welcome to TAMK!

TAMKin kirjasto on järjestänyt jo useana syksynä suuren suosion saaneen villavaate -haasteen, jossa kaikki innokkaat neulojat & kutojat pääsevät neulomaan lämpöä TAMKin KV-opiskelijoiden talvipakkasiin.Ulkona tuiskuttaa lunta ja talvikelit alkavat olemaan totta - vihdoinkin villavaatteet ovat parhaimmillaan talven torjunnassa!

Jatkamme hienoa villahaastetta myös Suomi100 juhlavuonna 2017!

Neulomme jälleen porukalla TAMKin KV-opiskelijoille lämmikettä syksyn viimoihin ja talven pakkasiin. Tänä vuonna otetaan tavoitteeksi kerätä ainakin 100 villavaatetta lämmittämään talven tullen viluisia varpaita, päitä ja sormia.

Kaikki villaiset pikkulämmikkeet, sukat, lapaset, pipot ja kaulaliinat ovat tervetulleita.

Ota osaa lämpimään haasteeseen jossa ei anneta suorituspisteitä tai arvosanoja vaan tekijä saa hyvää mieltä ja tekemistä syksyn harmaille sadepäiville.

Tuo villaiset lämmikkeet kirjastoon Suomi 100 itsenäisyyden juhlavuoden loppuun mennessä. Jätä samalla asiakaspalveluun yhteystietosi, koska arvomme keräykseen osallistujien kesken pieniä kirjapalkintoja.

Otamme kuvia kaikista tuotoksista ja niiden uusista omistajista käsitöiden eteenpäin luovutuksen yhteydessä tammikuussa 2018 ja julkaisemme kuvia mm. TAMKin kirjaston Facebook-sivuilla.

Mikäli kaipaat inspiraatiota perusneuleohjeisiin, niin niitä löydät helposti esim. Novitan sivuilta:

https://www.novitaknits.com/fi/fi/patterns/

Jos haluat osallistua juhlavuoden knit along -joulukalenterisukan kutomiseen, niin mukaan pääset lukemalla Novitan ohjeet ja seuraamalla päivittäisiä joulusukkaohjeen julkaisuja:

https://www.novitaknits.com/fi/fi/joulukalenterisukka-2017

Kuvia edellisten vuosien villavaatteiden luovutuksesta opiskelijoille:

TAMKin kirjaston Facebook 2017

TAMKin kirjaston Facebook  2016

23.11.2017