Englanninkieliset koulutukset

Englanninkielinen koulutus on hyvä ponnahduslauta kansainväliselle uralle. Opiskelu antaa sinulle valmiuksia työskennellä kansainvälisessä ympäristössä, joko Suomessa tai ulkomailla. TAMKissa voit suorittaa englanniksi AMK-tutkintoja, ylemmän AMK-tutkinnon sekä opettajankoulutuksen.

Bachelor's Degrees

Englanninkielisen AMK-tutkinnon (Bachelor's Degree) opiskelu tapahtuu monikulttuurisessa ympäristössä, sillä noin puolet opiskelijoista on ulkomaalaisia. Opiskelijoita kannustetaan myös lähtemään opiskelijavaihtoon tai harjoitteluun ulkomaille. Joissakin koulutuksissa lukukauden viettäminen ulkomailla on pakollinen osa opintoja. Kansainvälisyyttä opiskeluun tuo myös se, että osa opinnoista toteutetaan yhteistyössä ulkomaalaisten yhteistyökorkeakoulujen kanssa.

 

Master's Degrees

Englanninkielisten ylempien AMK-tutkintojen (Master's Degree) opiskelu on aidosti kansainvälistä, sillä osa opiskelijoista ja opettajista tulee ulkomailta. Osa koulutuksista toteutetaan yhteistyössä ulkomaalaisen korkeakoulun kanssa, jolloin opintoja suoritetaan myös yhteistyöyliopistossa.

Yleistä tietoa ylemmistä AMK-tutkinnoista löydät YAMK-tutkintojen sivuilta.

Vocational Teacher Education

Englanninkielinen ammatillinen opettajankoulutus on suunnattu lähinnä henkilöille, joiden opetuskieli on englanti.