Voit halutessasi olla tukena nykyisille opiskelijoille monella tavalla. Voit jakaa tietotaitoasi kertomalla uratarinasi, toimimalla vierailevana luennoitsijana tai vaikka isännöimällä yritysvierailua.

Uratarinan jakaminen

Mitä kaikkea TAMKissa oikein voi opiskella -ja mihin kaikkialle sitä voikaan työllistyä? Missä vanhat koulukaverit menevät tällä hetkellä? Uratarinat ovat kiinnostavia sekä opiskelijoille että alumneille ja siksi julkaisemme mielellämme alumniemme kertomuksia.

Julkaisemme saamamme uratarinat sekä alumnien että TAMKin nettisivuilla.Otamme myös mielellämme vastaan alumniemme kirjoittamia "kuulumisia työelämästä", jotka julkaistaan TAMKin blogissa. Voit jättää tarinasi meille sähköisellä lomakkeella tai laittamalla meille sähköpostia.

Mentorointi ja ystäväperhetoiminta

Tiivimpään yhteistyöhön löytyy mentorointiohjelma, jonka kautta voit olla tärkeänä ammatillisena vaikuttajana kansainväliselle opiskelijalle. Voit myös alkaa ystäväperheeksi kv-opiskelijalle, joka haluaa tutustua tarkemmin suomalaiseen kulttuuriin ja perheisiin. Tällä hetkellä kartoitamme mielenkiintoa myös suomenkielisten opiskelijoiden mentorointiohjelmaan, joten kerrothan, jos siihen osallistuminen kiinnostaa sinua.

Harjoittelijan tai opinnäytetyöntekijän palkkaaminen

Mikäli yrityksesi tarvitsee harjoittelijoita tai opinnäytetyöntekijöitä, voit palkata heitä kauttamme. Voit myös osallistua erilaisiin rekrytointi- ja koulutustapahtumiin, joissa yrityksesi saa näkyvyyttä ja kontaktin opiskelijaryhmiin. Lisää tietoa mahdollisuudesta rekrytoida opiskelija löydät rekrytointisivultamme.

Ota yhteyttä

Suunnittelija, alumniasiat Tiina Nilsson
etunimi.sukunimi@tamk.fi
+358 40 672 6344