TAMKissa voit opiskella tutkinnon joko päätoimisesti päiväopiskeluna tai joustavasti työn ohessa monimuoto-opiskeluna. Tarjolla on myös englanninkielistä koulutusta.

Mitä tarkoittaa päiväopiskelu? >>

Päiväopiskeluun osallistuminen edellyttää sinulta mahdollisuutta olla läsnä lähiopetuksessa arkisin päiväsaikaan. Päiväopiskeluun kuuluu lisäksi itsenäistä opiskelua, yksin ja ryhmätyönä tehtäviä projekteja ja oppimistehtäviä sekä verkko-opiskelua. Lähiopetusta voi olla myös iltaisin.

TAMKissa on tarjolla noin 30 päiväopiskeluna toteutettavaa koulutusta. Saat listauksen koulutuksista valitsemalla "päivätoteutukset" alla olevasta koulutushausta.

Millaista on monimuoto-opiskelu? >>

Monimuoto-opiskelu sopii sinulle, joka olet jo työelämässä, etkä voi osallistua perinteiseen kokopäiväopetukseen. Opinnot sisältävät lähi- ja etäopetusta sekä itsenäistä opiskelua. Lähiopetusta järjestetään intensiivijaksoina päivisin sekä iltaisin ja viikonloppuisin.

Lähijaksojen ulkopuolella opiskelijat tekevät myös oppimistehtäviä ja projekteja joko yksin tai ryhmätyönä. Opiskelussa hyödynnetään virtuaalisia oppimisympäristöjä ja nykyaikaista viestintäteknologiaa. 

Opintojen toteutustavat vaihtelevat koulutuskohtaisesti; tarkemmat tiedot löydät koulutusten kuvaussivuilta.

TAMKissa on tarjolla noin 10 monimuoto-opiskeluna toteutettavaa koulutusta. Saat listauksen koulutuksista valitsemalla "monimuotototeutukset" alla olevasta koulutushausta.

Etsi sinulle sopiva koulutus

Haut syksyllä ja keväällä: Jos haet keväällä, opintosi alkavat samana syksynä. Kun haet syksyllä, aloitat opintosi tammikuussa. Suurimpaan osaan koulutuksista haetaan keväällä.

Näytä kaikki koulutukset

Näytä syksyn yhteishaussa 5. - 19.9.2018 olevat koulutukset

Rajaa hakua Rajaa hakua