Takaisin

Uudelle opiskelijalle - Tradenomi (ylempi AMK), Tietojärjestelmäosaaminen

Tietojärjestelmäosaaminen: Tradenomi (ylempi AMK)

Olet lämpimästi tervetullut opiskelemaan tietojärjestelmäosaamisen koulutukseen suorittamaan ylempää AMK-tutkintoa!

Tällä sivulla on käytännön ohjeita ja muuta hyödyllistä tietoa, joten tutustuthan näihin huolellisesti ennen opintojen alkua.

Opintojen alkaminen ja todistusten kerääminen

Opinnot alkavat torstaina 25.1.2018 klo 9.00–19.30 luokassa C4-04a TAMKin pääkampuksella, Kuntokatu 3, 33520 Tampere. Ks. kartta.

Tuo alkuperäiset koulu- ja työtodistukset mukanasi aloituspäivään 25.1.2018. Todistukset kerätään ja tarkastetaan. Opiskelijavalinta on ehdollinen, kunnes ammattikorkeakoulu on tarkastanut valinnassa käytetyt tiedot oikeiksi. Otathan myös henkilöllisyystodistuksen mukaasi opintojen aloituspäivänä.

Tutustu koulutuksen opetussuunnitelmaan.

Kehittämistehtävän tarkentaminen

Varaudu myös lyhyesti esittelemään kehittämistehtäväsi koko ryhmälle.

Koulutuksen rakenne ja kevään 2018 lähiopetuspäivät

Tietojärjestelmäosaamisen YAMK -koulutuksen syventävien opintojen (30 op) lähiopetusta on keskimäärin joka toinen viikko. Kevään alustavan lähipäiväsuunnitelman löydät täältä. (Pienet muutokset ovat mahdollisia.)

Huomaathan, että YAMK-koulutuksessa opiskelu on mitoitukseltaan kokopäiväopiskelua, vaikka lähiopetuspäivien määrä on vähäinen. Lähiopetuspäivien lisäksi opintoihin kuuluu paljon itsenäistä opiskelua ja tiimityöskentelyä, ja opiskelu työn ohessa on vaativaa.

Oma tietokone mukaan - BYOD

Opinnoissa on paljon itsenäistä tiedonhankintaa ja erilaisia tehtäviä sekä verkko-opintoja, minkä vuoksi edellytämme oman tietokoneen kuljettamista mukana. Lisätietoja löydät TAMKin IT-ohjeista.

Lisätietoja

Opintoasiainkoordinaattori Teija Helin, p. 040 801 6249, teija.helin(at)tamk.fi (yleiset opintoihin liittyvät kysymykset)

Yliopettaja Rami Lehtinen, p. 050 52807012, rami.lehtinen(at)tamk.fi (koulutuksen ja opintojen sisältöön liittyvät kysymykset)

Koulutuspäällikkö Mira Grönvall, p. 040 708 7381, mira.gronvall(at)tamk.fi