Takaisin

Uudelle opiskelijalle - musiikkipedagogi ylempi AMK

Musiikkipedagogi (ylempi AMK)

Onnea! Olet lämpimästi tervetullut opiskelemaan Tampereen ammattikorkeakoulun musiikin koulutukseen ylempää ammattikorkeakoulututkintoa, musiikkipedagogi (ylempi AMK).

Opiskelun aloittaminen

Opiskelu alkaa orientaatiopäivällä Tampereen ammattikorkeakoulun pääkampuksella (Kuntokatu 4, 33560 Tampere, luokka P2-01) perjantaina 12.1.2018 klo 9.00 - 20.00. Aloitamme päivän yhteisellä osuudella, jossa kerrotaan koulutuksesta ja sen käytäneistä. Sen jälkeen laaditaan jokaiselle henkilökohtainen opiskelusuunnitelma. Yhteinen osuus jatkuu klo 15-20 luennoilla opinnäytetyöstä, erilaisista työelämäsuhteista sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntämisestä musiikkialalla. Launtainta 13.1.  klo 10-15 ovat vuorossa monikulttuurisuusteemat sekä musiikki ja musiikkikasvtus osana yhteiskuntaa.

Kuntokadun kampuksella on kaksi suurta rakennuskeskittymää. Kuntokatu 4 on lähempänä Tampereen yliopistollista sairaalaa.

Läsnäolosi on tänä ensimmäisenä lähiviikonloppuna välttämätön, koska silloin laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelmasi ja saat opintoihisi liittyvistä käytännön asioista paljon arvokasta tietoa. Opit samalla myös tuntemaan opiskelutoverisi. Jatkossa lähijaksoja on noin kerran kuukaudessa perjantai-iltaisin klo 15-20 ja lauantaisin klo 10-15.

Lisäksi sinun on mahdollista saada opinnäytetyö- ja muuta opiskelunohjausta erikseen sovittaviksi ajankohdiksi. Osa opinnoista voi sijoittua myös ilmoitettujen ajankohtien ulkopuolelle.

Orientoivan päivän jälkeen pääosa opinnoistasi tullaan toteuttamaan pääkampuksella, mutta Kuntokatu 3:n puolella. Tarkempi paikka selviää viimeistään orientoivana päivänä. Lisäksi jotain opetusta voi olla Musiikkiakatemian kampuksen tiloissa.

Todistusten tarkistaminen

Tuo haussa käyttämäsi alkuperäiset koulu- ja työtodistukset mukanasi aloituspäivänä 12.1.2018. Opiskelijavalinta on ehdollinen, kunnes ammattikorkeakoulu on tarkistanut valinnassa käytetyt tiedot oikeiksi. Otathan myös henkilöllisyystodistuksen mukaasi opintojen aloituspäivänä.

Opetussuunnitelma

Tutustu koulutuksen opetussuunnitelmaan.

Huomaathan, että YAMK-koulutuksessa opiskelu on mitoitukseltaan kokopäiväopiskelua, vaikka lähipäivien määrä on vähäinen. Lähiopetuspäivien lisäksi opintoihin liittyy paljon itsenäistä opiskelua ja tiimityöskentelyä.

Alustava aikataulu

Tutustu kouluksen alustavaan aikatauluun. Muutoksista ilmoitetaan sinulla aina etukäteen joko sähköpostilla tai opiskeluympäristö Tabulaan.

Tietokoneen päivittäminen ja käyttömahdollisuus

Opinnoissa on paljon itsenäistä tiedonhankintaa ja erilaisia tehtäviä sekä verkko-opintoja, minkä vuoksi edellytämme mahdollisuutta käyttää tietokonetta. Musiikkiakatemialla ja pääkampuksen kirjastossa on opiskelijoiden käytössä olevia tietokoneita.

Lisätietoja

Lisätietoja antavat

Vastuuopettaja Matti Ruippo, p. 050 302 8561

Koulutuspäällikkö Timo Salo, p. 050 441 3243

Opinto-ohjaaja Mirja Kopra, p. 050 311 9641

Opintoasiainkoordinaattori Johanna Nilkku p. 040 801 6255

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tamk.fi

 

Tervatuloa opiskelemaan Musiikkiakatemiaan!